Aboneaza-te aici

Aboneaza-te aici

Fii primul care afla ultimele noutati!

+o multime de promotii dedicate exclusiv abonatilor

Expedieri și returnări

Expedierea pachetului dumneavoastră

Livrarile se vor face doar cu ajutorul serviciilor de curierat rapid disponibile in Romania sau PropriPost in cazul in care pentru adresa la care trebuie sa ajunga pachetul se percepe taxa de "kilometri externi" de catre firmele de curierat. Astfel costul perceput pentru transportul comenzii nu va suferi majorari indiferent de adresa la care trebuie sa ajunga coletul pe teritoriul Romaniei.

Produsele disponibile pe site se vor expedia in maxim o zi lucratoare de la aprobarea comenzii, iar livrarea se va face in conditiile serviciilor de curierat folosite care promit o zi lucratoare. Experientele anterioare ne-au invatat ca in preajma sarbatorilor si al avenimentelor din an care aduc asupra lor aglomerari in ceea ce priveste expeditiile, timpul de livrare sa nu fie respectat de catre curieri asadar timpii de livrare sa fie prelungiti.

In cazul produselor personalizate timpul de expeditie poate sa difere in functie de complexitatea personalizarii si volumul de produse personalizate cerute. In aceste situatii va vom aduce la cunostinta cu precizie de timpul necesar pentru a executa aceste personalizari, in concluzie feti sti exact cand vor fi expediate produsele.

Returnari

Retururile se vor face stric produselor care nu au fost personalizate, adica acele produse care nu au suferit modificari de la starea originala. Odata personalizat un produs aceasta nu poate fi reutilizat.
Totusi produsele chiar si personalizate care prezinta vreun defect vor fi inlocuite fara indoiala.

eGrav.ro isi da silinta ca fiecare client sa fie satisfacut atat prin calitatea produselor cat si a serviciilor oferite.

banner

Dracula
Suveniruri autentice
Exclusiv la eGrav

offer

Dracula
Suveniruri autentice
Exclusiv la eGrav

sale

Nu a fost gasit niciun sablon pentru modulul msiliunas_googletagmanager