Aboneaza-te aici

Aboneaza-te aici

Fii primul care afla ultimele noutati!

+o multime de promotii dedicate exclusiv abonatilor

Politica noastra de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

 

eGrav.ro respecta dreptul fiecarui individ la intimitate si depune toate eforturile necesare ca datele acesorora cu caracter personal sa fie protejate si prelucrate cu cel mai inalt nivel posibil de confidentialitate în deplină concordanță atat cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), cat și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei.

Primul si cel mai important pas care trebuie parcurs ca sa va putem proteja datele personale este sa va informam cu tedalii privind modul in care colectam si folosim datele pe care ni le furnizati pe parcusrul interactiunii dumneavoastra cu eGrav.ro

eGrav.ro isi rezerva dreptul de actualiza Politica de Confidentialitate in ceea ce priveste modul in care prelucreaza datele in functie de cerintele legale emise de legislatie Romaniei sau Uniunii Europene, aceste modificari intrand in vigoare din momentul in care acest document informativ va fi fizibil si actualizat pe pagina noastra egrav.ro . Astfel va rugam sa verificati continutul Politicii de Confidentialitate la fiecare vizita si interactiune cu website-ul nostru.

Cum si unde ne gasiti

eGrav.ro si Gravura Pe Orice este denumirea comerciala a companiei s.c. Prolaser s.r.l. cu sediul social in Sanmartin, Bihor, str. Muntele Carmel 42, inregistrata la Registrul Comertului cu numar de ordine J05/1604/2004 avand codul unic de inregistrare fiscala 16743605.

Putem fi contactati pe urmatoarele cai:

Adresa: Str. Muntele Carmel 42, comuna Sanmartin, Jud. Bihor

Telefon: +40 259 479997

email: prin formularul nostru de contact pe care il gasiti aici

Care sunt datele cu caracter personal pe care le colectam si la ce le folosim?

Datele pe care le colectam sunt doar date primite direct de la dumneavoastra la care aveti in permanenta acces si pe care le puteti modifica sau sterge cu usurinta.

Gasiti aici lista cu datele pe care le colectam si la ce le folosim:

Adresa de email

Cum o colectam?

Este adresa de email pe care o introduceti dumneavoastra in momentul in care:

  • Faceti o comanda fara a va crea cont
  • Ne contactati prin formularul de contact
  • Va creati un cont

La ce o folosim?

  • trimitem email uri cu informatii despre starea comenzii dumneavoastra
  • raspundem la intrebarile domneavoastra sau alte solicitari
  • trimitem buletim informativ de tip newsletter in scop comercial sau informativ in cazul in care ati optat pentru acest serviciu.

!!! Adresa dumneavoastra de email NU va fi furnizata altor companii, institutii, entitati sau persoane fizice sau juridice. Aceasta va fi folosita doar de catre noi (egrav.ro) in scopul comunicarii dintre dumneavoastra si egrav.ro pentru a ne indeplini dorinta de a oferi servicii de calitate cat mai inalta si satisfacatoare.

Numarul de telefon

Cum il colectam?

  • este numarul de telefon pe care il funizati atunci cand plasati o comanda in formularul de “adrese” fiind camp obligatoriu necesar funalizarii comenzii

La ce il folosim?
  • veti fi sunat de catre echipa noastra pentru a confirma comanda, oferindu-va astfel ocazia de a furniza informatii suplimentare legate de comanda dumneavoastra
  • formularul de expeditie care se preda curierului, urmand sa fiti contactat si de catre serviciul de curierat

  • trimitem mesaje publicitare in scop informativ si/sau comercial in cazul in care optati pentru acest serviciu, serviciu la care puteti renunta in orice moment

!!! Numarul de telefon furnizat de dumneavoastra VA FI transmis serviciului de curierat cu scopul de a finaliza livrarea coletului in conditii optime. eGrav.ro nu poate garanta pentru felul in care serviciile de curiarat proceseaza datele cu caracter personal, acest lucru revenind ca sarcina legala fiecarei companii de curierat in parte.

!!! Numarul de telefon furnizat in cazul in care cumparati obiecte personalizate si doriti ca aceste obiecte sa fie personalizate chiar cu un numar de telefon, aceasta informatie care poate fi considerata cu caracter personal NU VA FI folosita in niciuna din situatiile de mai sus. Aceasta o consideram informatie formata dintr-o insiruire de cifre sau alte caractere pe care aparatura folosita pentru personalizare o considera doar linii si puncte care urmeaza sa fie gravate pe obiectul cerut. 

banner

Dracula
Suveniruri autentice
Exclusiv la eGrav

offer

Dracula
Suveniruri autentice
Exclusiv la eGrav

sale

Nu a fost gasit niciun sablon pentru modulul msiliunas_googletagmanager